Från GBG till någon bro över Göta kanal KÖPING Sista etappen Dag 2 Dag tre

En fantastisk kväll. Långt över 20 grader varmt och lagom med svalkande kvällsbris. Vi grillade i trädgården till ljudet av barnen som öste kärlek över kaninerna. Jag är fortfarande dålig men det verkar gå åt rätt håll. Jag önskar dock att det kunde skynda på lite. Få foton knäpptes idag. Men två stackars lökar brötRead more »

Varje dag kämpar dom sig upp. Lär sig våra dumheter som vi tycker är viktigt. Denna veckan ska jag lära mig lite av deras råa kunskap. Lägga osunt sunt mycket tid på att klappa kaninerna. Skratta åt relevant orelevanta saker och sjunga nonsenstexter i enformig melodi. Hashtag: valfritt

Nu är hela familjen ute i boden och myser med kaninerna. A ställde sin klocka. Han har aldrig tidigare varit så snabbt upp ur sängen. Inte ens på julafton. * * * Det är så många stora känslor som ryms i barnen och det vänder fort. Först glädje och kärlek. Sedan oro för döden ochRead more »

Jag har haft tur i oturen. I slutet av Januari fick jag någon form av förkylning som under en lång och besvärlig inledning på året utvecklades till astma. Sedan vaknade en pollenallergi som vilat i flera år. Flera vakna nätter och starka mediciner senare, verkar det som att jag är på väg tillbaka. Det harRead more »

Nästa sida »